Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ

IKTEO ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗ

Το ΙΚΤΕΟ ΚΡΕΒΑΤΟΥΣΟΥΛΗ, τιμώντας τον υπεύθυνο ρόλο του, προσπαθεί να προσφέρει, αρτιότερες και περισσότερες υπηρεσίες, προς όλους τους Ρεθυμνιώτες οδηγούς.
Η σχέση του ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνου με τους πελάτες του, είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός έλεγχος ΚΤΕΟ, είναι μία υπεύθυνη σχέση που έχει δομηθεί και έχει γίνει δυνατή, μέσα στα χρόνια .
Οι άρτιες υπηρεσίες σε συνδυασμό με την ποιότητα ελέγχου, δίνουν το άριστο αποτέλεσμα για ένα ασφαλές όχημα ή δίκυκλο!
Στο ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνου Κρεβατσούλης, μπορείτε να έρθετε, ακόμα και για έναν τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να περάσετε έναν ΔΩΡΕΑΝ Τεχνικό Προέλεγχο και να εξακριβώσετε, αν το αυτοκίνητό σας λειτουργεί σωστά και μέσα στα πλαίσια ασφάλειας.

Η πρόσβαση στο ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνου Κρεβατσούλη, είναι εύκολη και γρήγορη, μέσο του ΒΟΑΚ, στο ύψος της Creta Farm. Μόλις 10 λεπτά από το Ρέθυμνο.

Ο έλεγχος του αυτοκινήτου σας, αν έρθετε με ραντεβού, διαρκεί, μόλις 20 λεπτά, ενώ εσείς, περιμένετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής.
Από τον χώρο αναμονής, ειδικά διαμορφωμένος, για να σας κάνει να είστε ποιο άνετα, μπορείτε να απολαμβάνετε το καφέ σας, να μπείτε στο Internet, με το δωρεάν Wifi, αν δεν έχετε συσκευή πρόσβασης για Internet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό μας Internet corner, να καθίσετε στους αναπαυτικούς καναπέδες και να διαβάσετε, την εφημερίδα ή το περιοδικό σας, να παρακολουθήσετε πρόγραμμα στη flat TV, ή απλός να παρακολουθείτε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας, σε όλα τα στάδια, μέσα από τις ειδικά παράθυρα.

Το ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνου, Κρεβατσούλης, προσέχει το αυτοκίνητό σας, αλλά και εσάς!

Στο ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗ, είμαστε υπερήφανοι για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τον υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.
Το σύστημα αποτελείτε από 3 αυτόματες γραμμές ελέγχου, με μετρητικά όργανα ακριβείας (Αναλυτής καυσαερίων βενζίνης, Αναλυτής καυσαερίων πετρελαίου, Συγκλισιόμετρο, Αμορτισερόμετρο, Φρενόμετρο, Φωτόμετρο, Γρύλος ανύψωσης, Τζογόμετρο, Αεροσυμπιεστής, Παχύμετρο, Μανόμετρο) τα οποία πιστοποιούν την πραγματική κατάσταση του οχήματος, αποστέλλουν τις μετρήσεις στο αρχείο δεδομένων του ΥΠΥ.ΜΕ.ΔΙ και εκτυπώνουν αυτόματα τα αποτελέσματα στο δελτίο τεχνικού ελέγχου.

Το ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνου, Κρεβατσούλης, διαθέτη, επίσης, χώρους αναμονής εξοπλισμένους με όλα τα απαραίτητα για να κάνει ποιο ευχάριστη και δημιουργηκή την αναμονή σας.
Τέλος,  το ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνου ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ είναι φιλικό και προσβάσιμο  σε Α.Μ.Ε.Α.

Είμαστε στη διάθεσή σας

Καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία σας ή διαλέξτε μία από τις φόρμες, για να κλείσετε Ραντεβού ή να επικοινωνήσετε μαζί μας

Καλέστε: 2831 083000

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρείτε μας στο χάρτη